HERROEPINGSRECHT

Volgens het Europese herroepingsrecht heeft u als consument het recht aan de verkoper mee te delen dat u afziet van uw aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelde goederen.

Bij de herroeping van uw bestelling binnen 14 dagen krijgt u het volledige orderbedrag van ons teruggestort.

Enkel de kosten voor retour zijn voor uw rekening.

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op producten op maakt gemaakt voor de klant, of op producten die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn.

Het Europese verzakingsrecht geldt eveneens niet voor zakelijke klanten.

Retourvoorwaarden

Om beroep te kunnen doen op het herroepingsrecht mogen uw geretourneerde goederen geen sporen van slijtage bevatten. In geval van slijtage kunnen de producten niet door ons worden teruggenomen.

Producten mogen enkel bekeken worden zoals dit ook in een fysieke winkel zou gebeuren. Als u de producten toch installeert of in gebruik neemt, betekent dit dat u de producten aanvaardt.

Indien u beroep doet op het herroepingsrecht bent u verplicht de aangekochte goederen in de originele verpakking binnen de 14 dagen na mededeling van herroeping effectief terug te sturen. De verpakking is immers een essentieel onderdeel van het product.

Wijze van herroepen en terugsturen

Volg onderstaande stappen indien u uw bestelling wenst te herroepen en terug te sturen:

1. Laat ons via het standaardformulier weten dat u uw aangekochte goederen wenst terug te sturen, en dit binnen de 14 dagen na ontvangst van uw bestelde goederen. Tegelijk met de bezorging van het formulier, zendt u ook de goederen voor herroeping terug. Het formulier mag u ons zowel per e-mail bezorgen als bij de terugzending van de goederen. Klik op de link hieronder om het standaardformulier te downloaden:

Download standaardformulier voor herroeping

U bent niet verplicht om het modelformulier voor herroeping te gebruiken, u kan ons
ook via mail informeren van uw wens tot herroeping.

2. Wij gaan na of uw producten voldoen aan de retourvoorwaarden en stellen u van onze beslissing op de hoogte. De verzendingskosten zijn steeds ten laste van u als klant.

3. U laat de artikelenĀ op uw kosten en risico bezorgen op het volgende retouradres:

Yccon bvba
Kapelstraat 1
2970 Schilde

4. Wanneer wij de geretourneerde producten ontvangen, controleren wij of deze voldoen aan de retourvoorwaarden.

5. Indien de producten voldoen aan de retourvoorwaarden zullen wij u het volledige orderbedrag (inclusief kosten) terugbetalen. Let op, wij zullen u enkel de betaalde prijs en de verzendingskosten om de producten aan u te bezorgen, terugbetalen. De verzendingskosten om de producten terug te sturen, zijn steeds voor uw rekening.

6. Indien de producten niet aan de retourvoorwaarden voldoen, blijven ze uw eigendom en moet u ze binnen de 2 weken terug afhalen. Indien gewenst kunnen wij de goederen, op uw kosten, terug sturen met een transportfirma.